SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

Festeres i Festers Tuareg és per a mi un plaer haver estat elegit president de la nostra comparsa.

Espere estar a l'altura dels altres presidents que m'han precedit ja que és gent molt treballadora que han fet una molt bona tasca per la nostra festa.

Voldria agrair a les persones,que amb la seua gran feina fan que esta maquinària funcione lo millor possible ja que de vegades és molt complicat perquè som una família molt gran.

En poc de temps començaran les festes i per lo tant arriba el comboi.

 
     

Ens buscarem i ens farem una cervesseta, un burret,un platet de cacaues i tramussos i com no alguna cassalleta. També ens ajuntarem en la gent que estimem ja que sense eixes persones que busques o et busquen no hi hauria festa.

La nostra comparsa es caracteritza per haver una gran germanor entre els membres joves i els no tan joves i així ha de continuar per a que siga'm tenint una unió robusta.

Espere que tot el món disfrute de les festes plenament com jo ho intente fer,exprimint al màxim els dies des de que ens posem la samarreta per al pregó fins que la xaranga toca l'última marxa Tuareg el diumenge per despedir les festes.

Ja queda menys per a la pròxima capitania, que és l'any que molts estem esperant per vore trages,maquillatges, vore carrosses i traure el millor de nosaltres. De segur aixina serà i tots junts ho farem espectacular de nou.

Ara sí m'acomiade de tots vosaltres amb la il·lusió d'estar intentant fer una bona feina. Que disfruteu dels nostres dies.

Salut i Tuareg!!!!!!!

Fernando Arnal Gutierrez

 

 
 
               
       

 

 

La Filà Tuareg és una de les 6 comparses que lluiten sota la bandera del bàndol de la mitja lluna per la conquesta de la Vila d'Oliva.

 

Aquesta filada participa activament a les Festes de Moros i Cristians d'Oliva, que es realitzen el tercer cap de setmana de Juliol, des de 1976, any en que va ser fundada.

Actualment tenim la nostra cabila en el C/ Cervantes nº23. Vertader centre neuràlgic de l'activitat festera durant els quatre intensos dies que duren les nostres festes, i lloc on ens reunim cada divendres per sopar i tractar els diferents assumptes de la festa.

 

 
   
 
     
   
     
La nostra Bandera
   
   
Son tots els que estan, pero no tots els que son.