SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

Amics i amigues Tuareg:

Després de la vibrant Capitania del 2017, la comparsa ha tornat enguany a la normalitat habitual, es a dir: diversió, preparatius, millores, creixement, maldecaps… Mai estem ociosos en aquesta Filà!

I això és precisament el que fa intensa i interessant la tasca de President que, amb tanta satisfacció per a mi, m’heu encomanat en el primer any del compte enrere per a la pròxima Capitania del 2023!

 
     

Si sempre és una meravella sentir-se part d’aquesta Filà, ara puc dir que, des de la presidència, he apreciat l’ajuda i el suport de tots vosaltres i per això em manifeste doblement Tuareg i agraït, per la vostra amistat i per la vostra col·laboració: la comparsa no seria el que és si tots no aportarem el millor de nosaltres mateixos!

Anem a entrar ja en el dies grans de la Festa: de segur que ho passarem -com sempre- d’allò més bé. Ens visitaran -com sempre- centenars d’amics i pròxims. Desfilaran -com sempre- les nostres esquadres amb tota la lluentor i festiva magnificència . Contribuirem -com sempre- a que les festes de Moros i Cristians d’Oliva siguen les millors. Tots els anys són Capitania per els Tuareg!

Una abraçada afectuosa a tots,

Diego Mestre

 
 
               
       

 

 

La Filà Tuareg és una de les 6 comparses que lluiten sota la bandera del bàndol de la mitja lluna per la conquesta de la Vila d'Oliva.

 

Aquesta filada participa activament a les Festes de Moros i Cristians d'Oliva, que es realitzen el tercer cap de setmana de Juliol, des de 1976, any en que va ser fundada.

Actualment tenim la nostra cabila en el C/ Cervantes nº23. Vertader centre neuràlgic de l'activitat festera durant els quatre intensos dies que duren les nostres festes, i lloc on ens reunim cada divendres per sopar i tractar els diferents assumptes de la festa.

 

 
   
 
     
   
     
La nostra Bandera
   
   
Son tots els que estan, pero no tots els que son.