I TORNEIG RASPALL

ENTRE COMPARSES - OLIVA

   
 

PRIMERA PARTIDA

El passat Dimecres 2 de Juny de 2010 va tindre lloc la primera de les partides dins del grup A, format pels Tuareg, Taifes i Mudejars, entre Tuaregs i Taifes. Ací podeu vore algunes imatges dels participants.

 
TUAREG vs. TAIFES
 
   
Els jugadors es preparen les mans...
   
 
els TUAREG al rest

Crònica de la 1ª partida

L'equip Tuareg va estar format per Manolo Fontana i el Xixi, que jugaven contra els Taifes. Al principi de la partida les apostes es decantaven pel costat dels Taifes, donada la solvència d'un dels seus jugadors, Lluis Orquin.

Comencen traient els Tuareg, el Xixi juga al rest i Manolo a la punta. Les primeres pilotades del joc denoten el nervi dels jugadors. Els Tuareg tenen dos pilotes per a fer el joc però a la fi el primer joc cau al costat dels Taifes, el segon i el tercer també 0-15, tot pronostica que la partida serà ràpida, però sorprenentment els Tuareg aconsegueixen trencar la treta 5-15, el Xixi trau de cine 10-15, Manolo apreta davant 15-15 i els Tuareg comencen a creure en la victòria.

Els Taifes al rest canvien d'estratègia, el seu rest passa davant i ofega les tretes dels Tuareg que noten la duració de la partida, més d'una hora ja, 15-20. Ara els Taifes al dau recuperen la posició inicial, dos tretes fulminats anuncien la derrota quan Manolo primer i el Xixi després igualen el joc a 30, encara hi ha partida...

Al final 15-25, els Tuareg han venut cara la seua derrota i la gent contenta aplaudeix l'esforç dels jugadors.

La pròxima partida Dilluns 14 de Juny a les 20:00h

Tuareg vs. Mudejars -------- Vos esperem!!!!

 
   
             

SEGONA PARTIDA

El passat Dilluns 14 de Juny de 2010 va tindre lloc la segona de les partides dins del grup A, format pels Tuareg, Taifes i Mudejars, entre Tuaregs i Mudejars.

 
             

Crònica de la 2ª partida

L'equip Tuareg va estar format per Manolo Fontana i Ricardo, que jugaven contra els Mudejars. Al principi de la partida les apostes es decantaven pel costat dels Mudejars, encara que l'absència del jugador Julio en l'equip Mudejars feia sommiar amb la victòria.

Comencen traient els Mudejars, Ricardo juga al rest i Manolo a la punta. Molt ràpid el primer joc cau dels costat Mudejar 0-5. Els Tuareg al dau guanyen el joc i templen els nervis inicials, 5-5. Després trenquen el joc 10-5 i agafen confiança, la partida pareixia que s'acabaria prompte...20-5.

Els Mudejars decideixen canviar d'estratègia i el seu rest Salva passa a la punta. Els Tuareg noten la pressió i cedeixen un joc 20-10. Pareix que hi haurà partida però els Mudejars estan esgotats i els dos primers quinzes són per als Tuareg, unes últimes pilotades i prompte la partida està acabada 25-10.

Els nostre grup ha quedat empatat, perque tots els equips han guanyat una partida, però a la fi sols passen els Mudejars perque han cedit menys jocs durant el Torneig, com diuen els vells, un altre any serà.

La semifinal mora serà Dimecres 23 de Juny a les 20:30h

Marràqueix vs. Mudejars -------- Vos esperem!!!!

TUAREG vs. MUDEJARS

 
                   
    postmaster@tuaregoliva.net