VISITA BODEGUES 2007

 
                   
 

El passat Diumenge 3 de Juny de 2007 la comparsa Tuareg d'Oliva va tindre el plaer de visitar la població de Fontanars dels Aforins, en la que van poder coneixer de primera mà tot el procés productiu i tècniques utilitzades per a la producció del vi de la bodega de Heretat dels Taverners.

La producció de vi en la finca Heretat de Taverners està documentada des del segle XVII. En l´actualitat la finca ha transformat substancialment la producció amb la total replantació de les vinyes, que ocupen una extensió superior a les 30 hectàries, en espatllera. Les varietats s´han seleccionat a partir d´estudis ampelogràfics; s´han respectat el monastrell i s´han introduït plantes de qualitat i noblesa indubtables com el cabernet-sauvignon, el merlot, el xardonnay i el tempranillo junt amb varietats com el gracià, l´adaptació dels quals s´experimenta, fins la data, amb èxit total.

       
       
Els ceps i la seua posició en la finca
 
             
         
               
Dipòsits de vi a l'interior de la bodega
 
Tast de vins a la bodega
   
 

En acabar la visita per les vinyes i la bodega, acompanyats per l'enòleg de la finca Joan, ens van convidar a fer una degustació de vi que està apunt d'embotellar-se. Açò va ser el preludi per al dinar que ens va patrocinar la bodega en una casa rural perduda entre les vinyes. No cal dir que tot el menjar va estar regat pels vins de la bodega de Heretat de Taverners.

Si voleu coneixer més coses d'aquesta bodega: Heretat de Taverners

 

Dinarot i marxa mora

     
             
    postmaster@tuaregoliva.net