NOTÍCIES

 

ACTES PREVISTOS CELEBRACIÓ MIG ANY 2024

Dissabte 3 de Febrer de 2024: Com ja va sent tradicional per estes dates, el dissabte tindrà lloc el XVIII Trofeu de Futbet Comparsa Tuareg d'Oliva i de Padel. Aquella gent que estiga interessada en participar haurà d'apuntar-se en la llista que estarà penjada al tauló d'anuncis de la cabila per tal de poder fer el sorteig dels equips. L'últim dia per a apuntar-se serà el divendres 26 de gener. Després hi haurà dinar a la cabila per a tots els participants.

Dissabte 3 de Febrer de 2024: Presentació càrrecs al Polivalent d'Oliva, a les 19:00h. Després Sopar Mig Any de Moros i Cristians d'Oliva al mateix Polivalent en finalitzar l'acte. Aquell qui vulga tickets haurà de parlar amb el President, Toni Martinez Sala "Sariero", abans del divendres 26 de Gener.

Dissabte 10 de Febrer de 2024: Concurs de Putxeros i celebració del Mig Any de Moros i Cristians en la plaça del Mercat a partir de les 9:00h fins a les 14:00h.

Després es farà un "Fi de festa" en el restaurant "San Marcos" en Gandia. El preu és de 35'00€. El preu inclou menjar, beguda, café i xaranga. La barra serà amb preus populars. Aquell qui vulga tickets haurà de parlar amb Toni Martinez Sala "Sariero", l'últim dia per a comprar-los serà el dimecres 7 de Febrer. Imprescindible confirmar assistència.

 

SALUTACIÓ PRESIDENT DEL 2024

En breu podreu llegir la salutació del nou president TONI MARTINEZ SALA

 

SECCIÓ: DIVENDRES SOPAR

Estem que ens eixim. Ací tenim una altra secció que farà les delicies dels amants de la bona cuina així com també les envejes dels que no poden vindre un divendres a sopar, I COM A MOSTRA UN BOTÓ: últim sopar gener 2019...

 

ALS TUAREGS TAMBÉ ELS AGRADA L'AIGUA

Visita la secció més internacional de la filà Tuareg i comprovaràs que gran que és ser un Tuareg a...........:"Tuareg arreu del món".

Conscients del nostre potencial, els tuareg ens hem proposat expandir-nos arreu del món i deixar la nostra emprempta, com fer-ho? És senzill, sols ens heu d'enviar una foto dels vostres viatges, l'única peculiaritat que haurà de complir és que en aquesta aparega un tuareg qualsevol amb la xilaba, en un lloc representatiu de la ciutat que haja visitat. Podeu enviar les vostres fotos a postmaster@tuaregoliva.net . Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
 
 
 

 

 

 
   
       
  postmaster@tuaregoliva.net