NOTÍCIES

 

ACTES PREVISTOS CELEBRACIÓ MIG ANY 2020

Dissabte 1 de Febrer de 2020: Com ja va sent tradicional per estes dates, el dissabte tindrà lloc el XVI Trofeu de Futbet Comparsa Tuareg d'Oliva i de Padel. Aquella gent que estiga interessada en participar haurà d'apuntar-se en la llista que estarà penjada al tauló d'anuncis de la cabila per tal de poder fer el sorteig dels equips. L'últim dia per a apuntar-se serà el divendres 31 de gener. Després hi haurà dinar a la cabila per a tots els participants.

Dissabte 1 de Febrer de 2020: Presentació càrrecs a l'Olimpia d'Oliva, a les 19:00h. Sopar Mig Any de Moros i Cristians d'Oliva al Saló "Eclipse" de Gandia, a les 21:30h. Aquell qui vulga tickets haurà de parlar amb el President, Joel Bertomeu, abans del divendres 24 de Gener.

Dissabte 8 de Febrer de 2020: Concurs de Putxeros i celebració del Mig Any de Moros i Cristians en la plaça del Mercat a partir de les 9:00h fins a les 14:00h.

Després es farà un "Fi de festa" en el restaurant "Brises del Mar" en Piles. El preu és de 25'00€. El preu inclou menjar, beguda, café i xaranga. La barra serà amb preus populars. Aquell qui vulga tickets haurà de parlar amb Joel Bertomeu, l'últim dia per a comprar-los serà el dijous 6 de Febrer. Imprescindible confirmar assistència.

 

SALUTACIÓ PRESIDENT DEL 2020

En breu podreu llegir la salutació del nou president JOEL BERTOMEU MESTRE

 

SECCIÓ: DIVENDRES SOPAR

Estem que ens eixim. Ací tenim una altra secció que farà les delicies dels amants de la bona cuina així com també les envejes dels que no poden vindre un divendres a sopar, I COM A MOSTRA UN BOTÓ: últim sopar gener 2019...

 

ALS TUAREGS TAMBÉ ELS AGRADA L'AIGUA

Visita la secció més internacional de la filà Tuareg i comprovaràs que gran que és ser un Tuareg a...........:"Tuareg arreu del món".

Conscients del nostre potencial, els tuareg ens hem proposat expandir-nos arreu del món i deixar la nostra emprempta, com fer-ho? És senzill, sols ens heu d'enviar una foto dels vostres viatges, l'única peculiaritat que haurà de complir és que en aquesta aparega un tuareg qualsevol amb la xilaba, en un lloc representatiu de la ciutat que haja visitat. Podeu enviar les vostres fotos a postmaster@tuaregoliva.net . Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
 
 
 

 

 

 
   
       
  postmaster@tuaregoliva.net