NOTÍCIES

ELS TUAREG SEGUIM VITJANT...

Visita la secció més internacional de la filà Tuareg i comprovaràs que gran que és ser un Tuareg a...........:"Tuareg arreu del món".

L'única peculiaritat que haurà de complir és que en aquesta aparega un tuareg qualsevol amb la xilaba o samarreta, en un lloc representatiu de la ciutat que haja visitat. Podeu enviar les vostres fotos a postmaster@tuaregoliva.net . Gràcies per la vostra col·laboració.

 

SALUTACIÓ PRESIDENT DEL 2020

En breu podreu llegir la salutació del nou president JOEL BERTOMEU MESTRE

 

SECCIÓ: DIVENDRES SOPAR

Estem que ens eixim. Ací tenim una altra secció que farà les delicies dels amants de la bona cuina així com també les envejes dels que no poden vindre un divendres a sopar, I COM A MOSTRA UN BOTÓ: últim sopar gener 2019...

 

SECCIÓ: "Tuareg arreu del món"

Conscients del nostre potencial, els tuareg ens hem proposat expandir-nos arreu del món i deixar la nostra emprempta, com fer-ho? És senzill, sols ens heu d'enviar una foto dels vostres viatges, l'única peculiaritat que haurà de complir és que en aquesta aparega un tuareg qualsevol amb la xilaba o samarreta, en un lloc representatiu de la ciutat que haja visitat. Podeu enviar les vostres fotos a postmaster@tuaregoliva.net . Gràcies per la vostra col·laboració.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
 
 
 

 

 

 
   
       
  postmaster@tuaregoliva.net